Frequently Asked Questions

Home Frequently Asked Questions

Bij producties volgen wij de richtlijnen van het RIVM als het gaat om veiligheid en gezondheid. Voor en achter de schermen hebben we o.a. de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

– Anderhalve meter afstand, voor en achter de schermen
– Desinfectie mogelijkheden
– Maximum aantal bezoekers per ruimte
– Bordjes met regels en uitleg over de maatregelen
– Meerdere malen schoonmaak van objecten gedurende opnames
– Zowel medewerkers als bezoekers dragen beschermende materialen

Erg goed. We hebben een centraal gelegen locatie nabij Amsterdam. Parkeren kan gratis en het treinstation van Abcoude is om de hoek.

Naast greenscreen studio’s beschikken we over een aparte regiekamer, een audio studio, een bezoekersruimte en aan aparte ruimte voor visagie. Uiteraard zijn er voldoende toiletvoorzieningen en zijn er mogelijkheden op het gebied van catering.

We kunnen je van A tot Z helpen bij de organisatie van jouw online event. Een creatief concept, de vormgeving, de gehele technische productie, de regie op zowel technisch als organisatorisch vlak en we denken na over hoe jouw merk tot leven komt.

Dat kan zeker. De bezoekers thuis hebben uiteraard een sterke internetverbinding nodig. door interactie en entertainment toe te voegen aan het inhoudelijke programma, zorgen we ervoor dat jouw doelgroep betrokken wordt bij het gehele event.

Dit stemmen we op maat af en aan de hand van beschikbare brandguides.

Dit is geen probleem. Uiteraard hebben ze een stabiele internetverbinding nodig en de juiste faciliteiten om te presenteren. Wij zorgen voor de juiste vormgeving van de presentatie.

Wij hebben een netwerk aan internationale studio’s. Hierdoor kan het event in meerdere studio’s tegelijk worden georganiseerd.

Wij werken met high-end equipment. Ultra Moderne camera’s, design programma’s voor 3D animatie, AI oplossingen en met speciale avatars kan de bezoeker thuis zelfs in de virtuele wereld bewegen.

We kunnen de streams naar bijna elk platform versturen (RTMP(S) Protocol). Elke service heeft z’n voordelen en nadelen als het gaat om snelheid, veiligheid, technologie, features etc. Uiteraard adviseren we je graag over de beste mogelijkheden voor jouw event.

Uiteraard. Bijna elk platform ondersteunt het embedden van de stream op externe websites. In sommige gevallen vereist dit een extra veiligheidscheck.

Dat is zeker mogelijk. Hierdoor blijft de footage na afloop van het event ook beschikbaar.

Zowel voor binnenkomende als uitgaande streams hebben wij verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Uiteraard bekijken we tailormade naar de beste oplossing.