Experience Live

FAQ

Welke voorzorgsmaatregelen m.b.t. gezondheid en veiligheid hebben jullie genomen?

Bij producties volgen wij de richtlijnen van het RIVM als het gaat om veiligheid en gezondheid. Voor en achter de schermen hebben we o.a. de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

– Anderhalve meter afstand, voor en achter de schermen
– Desinfectie mogelijkheden
– Maximum aantal bezoekers per ruimte
– Bordjes met regels en uitleg over de maatregelen
– Meerdere malen schoonmaak van objecten gedurende opnames
– Zowel medewerkers als bezoekers dragen beschermende materialen

Hoe is de bereikbaarheid van de locatie?

Erg goed. We hebben een centraal gelegen locatie nabij Amsterdam. Parkeren kan gratis in omliggende straten en het treinstation van Abcoude is om de hoek.

Welke faciliteiten zijn er aanwezig op jullie locatie?

Naast greenscreen studio’s beschikken we over een aparte regiekamer, een audio studio, een bezoekersruimte en een aparte ruimte voor visagie. Uiteraard zijn er voldoende toiletvoorzieningen en zijn er mogelijkheden op het gebied van catering.

Welke services bieden jullie aan?

We kunnen je van A tot Z helpen bij de organisatie van jouw online event. Een creatief concept, de vormgeving, de gehele technische productie, de regie op zowel technisch als organisatorisch vlak en we denken na over hoe jouw merk tot leven komt.

Ik wil een event organiseren voor 1.000 bezoekers. Kan dat?

Dat kan zeker. De bezoekers thuis hebben uiteraard een sterke internetverbinding nodig. door interactie en entertainment toe te voegen aan het inhoudelijke programma, zorgen we ervoor dat jouw doelgroep betrokken wordt bij het gehele event. Tot op heden hebben wij events georganiseerd van 20 tot 300.000 bezoekers op 1 dag.

Hoe komt mijn merk naar voren tijdens het event?

Dit stemmen we op maat af en aan de hand van beschikbare brandguides.

Kunnen mensen op afstand presenteren?

Dit is geen probleem. Uiteraard hebben ze een stabiele internetverbinding nodig en de juiste faciliteiten om te presenteren. De spreker heeft zelf controle over de presentatie en kan zelfs video en audio toevoegen. Wij zorgen ervoor dat de presentatie past binnen de gehele vormgeving.

Werken jullie ook samen met andere greenscreen studio’s?

Wij hebben een netwerk aan internationale studio’s. Hierdoor kan het event in meerdere studio’s tegelijk worden georganiseerd.

Van welke apparatuur maken jullie gebruik?

Wij werken met high-end equipment. Ultra Moderne camera’s en design programma’s voor 3D animatie. Het plaatje moet er perfect uit zien!

Met welke streaming platformen werken jullie?

We kunnen de streams naar bijna elk platform versturen (RTMP(S) Protocol). Elke service heeft z’n voordelen en nadelen als het gaat om snelheid, veiligheid, technologie, features etc. Uiteraard adviseren we je graag over de beste mogelijkheden voor jouw event.

Kan de stream op mijn website worden embedded?

Uiteraard. Bijna elk platform ondersteunt het embedden van de stream op externe websites. In sommige gevallen vereist dit een extra veiligheidscheck. Wij bieden ondersteuning op dit vlak en testen uitvoerig of alles naar behoren werkt.

Kan de stream ook op worden genomen?

Dat is zeker mogelijk. Hierdoor blijft de footage na afloop van het event ook beschikbaar.

Hoe zit het met de veiligheid van jullie systemen?

Zowel voor binnenkomende als uitgaande streams hebben wij verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Uiteraard bekijken we tailormade naar de beste oplossing.

Kan het event worden voorzien van ondertiteling?

Ja dit is 1 van de extra opties die we je aan kunnen bieden.

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Digitaal kennismaken of een virtuele rondleiding door de studio? Neem contact met ons op.

CONTACT